ABSOLUTE

1.4

ESCALATION EASY ABSOLUTE 3 – NAJNEŽNEJŠA BARVA NA SVETU

Je naravni razvojni proces profesionalnih barv za lase, je inovativna in zelo nežna. Ne vsebuje amonijaka, PPD-ja (p-Fenilenediamin) in resorcinola. EASY ABSOLUTE 3 ponuja inovativno ter varno barvanje in je namenjena strankam, ki se zavedajo pomembnosti dobrega počutja. Njena formula je namenjena lasem, ki so delikatni, občutljivi in niso popolnoma zdravi. Zagotovi dolgo obstojnost in pokrivanje vse do 100% sivih las. Omogoči sijoče lase ter intenzivne in žive barve. Uporabite HIDROGEN EASY, nežna oksidacijska emulzija z visoko koncentracijo lanolina, ki naravno ščiti in vlaži. Pomaga narediti lase močne, zdrave in naravno lepe.

DOUSCOLOR

1.5

DOUSCOLOR – TON NA TON

Idealna izbira za stranke, ki hočejo lesketajoče nianse ali želijo preprosto osvežiti njihovo naravno barvo. DOUSCOLOR je resnično barva brez obvez, idealna za ženske in moške. Uporabite DOUSCOLOR ali DOUSCOLOR GLAMOUR aktivator.


SPLASHER

1.6

SPLASHER – MULTIFUNKCIONALNA KREMA ZA BARVANJE

Uporablja tehnologijo 100% brez amonijaka za maksimalno vsestranskost in združljivost! Zagotavlja 30 tretmajev v enem samem produktu. Uporabite SPLASHER 5 vol. aktivator. Lisap Splasher s šestimi naravnimi pigmenti predstavlja čiste barve Oswaldove zvezde.


FOAMY UP

1.8

FOAMY UP – BARVNE PENE

Nežna, kremasta, regeneracijska pena, ki daje sijaj in poživi barvo naravnim ali barvanim lasem. Jamči trenutno delovanje, ki traja do naslednjega pranja las. Enostavno in praktično za uporabo doma. Ščiti barvane lase pred sončnimi žarki.