LK

1.1

LK CREAMCOLOR ANTI-AGE

Je profesionalna barva za lase, ki jamči popolno pokrivanje sivih las. Je enostavna za mešanje in nanašanje. Jamči izvrstne rezultate zahvaljujoč svojim kozmetičnim sredstvom: nizka koncentracija amonijaka. Kokosovo olje, maslo karite in olje jojobe ohranijo lepoto las ter jih naredijo ekstremno sijoče. Uporabite kremni hidrogen 10/20/30/40 vol. (3/6/9/12%).

LK2

LK ANTI AGE HI-RED MIX

Je barva za lase nove generacije za specialne rdeče in bakrene tone. Tri različne nianse z novimi zaščitenimi high tech pigmenti za edinstvene barve zagotavljajo intenzivnejšo, enakomerno, dolgotrajno barvo in sijaj tudi najobčutljivejšim lasem.

LK3

LK FLASH CONTRAST

Je 2 v 1 produkt, ki omogoča barvanje in svetlenje hkrati. Na voljo je v štirih niansah. Omogoča vam doseči svetla pramena in želene efekte na naravnih temnih ali barvanih laseh. Idealen je za kreativne trende. Lase tudi varuje, ohranja njihovo strukturo ter jih naredi mehke, polne in ekstremno sijoče.


ESCALATION NOW

Enow1

ESCALATION NOW COLOR – PAMETNA BARVA

Z nizkim odstotkom amonijaka. Barve vsebujejo pigmentne mikromolekule, ki se spremenijo v barvne pigmente šele v lasu, s pomočjo sestavine poliquaternum 22, zato se las odpre le minimalno. Makromulekulni pigmenti nastanejo šele v lasu, zaradi tega so končni rezultati super intenzivni toni in ekstremno dolg sijaj. Vsebujejo maslo karite, ki hrani in ščiti lase. Edina barva na svetu, ki misli namesto vas! Uporabite kremni hidrogen 10/20/30/40 vol. (3/6/9/12%).

Enow2

ESCALATION NOW COLOR SEDUCTION

Je barva za lase nove generacije za specialne rdeče in bakrene tone. Tri različne nianse z novimi zaščitenimi high tech pigmenti za edinstvene barve zagotavljajo intenzivnejšo, enakomerno, dolgotrajno barvo in sijaj tudi najobčutljivejšim lasem.

ESCALATION EASY

Eeasy1

ESCALATION EASY – BARVA BREZ AMONIJAKA

Formula brez amonijaka pomeni nič več alergičnih reakcij, je prijetnega vonja. 100% pokriva sive lase. Svetli do pet tonov. Naj bodo vaši lasje lepi, zdravi, sijoči, mehki. Uporabite HIDROGEN EASY, nežna oksidacijska emulzija z visoko koncentracijo lanolina, ki naravno ščiti in vlaži. Pomaga narediti lase močne, zdrave in naravno lepe.


ABSOLUTE

1.4

ESCALATION EASY ABSOLUTE 3 – NAJNEŽNEJŠA BARVA NA SVETU

Je naravni razvojni proces profesionalnih barv za lase, je inovativna in zelo nežna. Ne vsebuje amonijaka, PPD-ja (p-Fenilenediamin) in resorcinola. EASY ABSOLUTE 3 ponuja inovativno ter varno barvanje in je namenjena strankam, ki se zavedajo pomembnosti dobrega počutja. Njena formula je namenjena lasem, ki so delikatni, občutljivi in niso popolnoma zdravi. Zagotovi dolgo obstojnost in pokrivanje vse do 100% sivih las. Omogoči sijoče lase ter intenzivne in žive barve. Uporabite HIDROGEN EASY, nežna oksidacijska emulzija z visoko koncentracijo lanolina, ki naravno ščiti in vlaži. Pomaga narediti lase močne, zdrave in naravno lepe.

1.4.1

LISAP ABSOLUTE – ZAŠČITNI SPREJ ZA BARVANE LASE

Obnavlja, neguje in ščiti med stylingom. Poudari sijaj, ton in intenzivnost barve. Jamči dolgo obstojen sijaj. Vsebuje KERATIN & SILIKON KOMPLEKS, kompleks keratina in kvaterniziranega silikona v mikroemulziji, ki obnavlja in omogoča lažje razčesavanje, jih ščiti pred toploto in bistveno podaljša življenjsko dobo barvanih las pred izpiranjem. Krepi in vlaži lase, zaradi povišane vsebnosti ARGANOVEGA OLJA. Z vzdrževanjem lasnih vlaken, da lasem sijaj in prožnost. Ščiti pred vlago in izboljša strukturo las. Lahko ga uporabljate z ravnalcem las, zaradi prisotnosti sestavin, ki so odporne na visoke temperature.


DOUSCOLOR

1.5

DOUSCOLOR – TON NA TON

Idealna izbira za stranke, ki hočejo lesketajoče nianse ali želijo preprosto osvežiti njihovo naravno barvo. DOUSCOLOR je resnično barva brez obvez, idealna za ženske in moške. Uporabite DOUSCOLOR ali DOUSCOLOR GLAMOUR aktivator.


SPLASHER

1.6

SPLASHER – MULTIFUNKCIONALNA KREMA ZA BARVANJE

Uporablja tehnologijo 100% brez amonijaka za maksimalno vsestranskost in združljivost! Zagotavlja 30 tretmajev v enem samem produktu. Uporabite SPLASHER 5 vol. aktivator. Lisap Splasher s šestimi naravnimi pigmenti predstavlja čiste barve Oswaldove zvezde.


EASY C-GLOSS

1.7

EASY C-GLOSS (BARVNI BALZAM)

Že po enkratnem nanosu in po nekaj minutah doseže perfekten sijaj ter multi-reflexne efekte ne glede na pričesko in je istočasno najboljši postopek za barvanje. Pobarvajte, hranite, popravite, osvetlite, izenačite, omehčajte, zaščitite in priskrbite toplino pričeski.


FOAMY UP

1.8

FOAMY UP – BARVNE PENE

Nežna, kremasta, regeneracijska pena, ki daje sijaj in poživi barvo naravnim ali barvanim lasem. Jamči trenutno delovanje, ki traja do naslednjega pranja las. Enostavno in praktično za uporabo doma. Ščiti barvane lase pred sončnimi žarki.

LISAPLEX Pastel Color

Tubo+Astuccio_Pastel_orizz Developer_Pastel_color
LISAPLEX ™ Pastel Color je pol-permanentna pastelna barva, obogatena z organskim protein kompleksom, kar zagotavlja zaščito do strukture las.

LISAPLEX ™ Pastel Color sestavlja 8 pastelnih odtenkov, primernih za razbarvane ali posvetljene lase v 9 ali 10 tonu.

+ 1 nevtralen odtenek CLOUDY CREAM.
Z dodajanjem v LISAPLEX ™ Pastel Color, je mogoče vplivati na intenzivnost barve in ji tako dodati svojo osebno noto.
+ 1 Lisaplex ™ Pastel Color aktivator 8,5 vol.
Nežen aktivator v kombinaciji z LISAPLEX ™ Pastel Color za varno, kremno in enostavno aplikacijo.

LISAPLEX TM Pastel Color je na voljo v naslednjih pastelnih niansah:

SMOKY CRYSTAL, ORANGE PINK, PINK BUBBLE, LIGHT PEARL, LILLA FLOWER, BLUE SKY, PEPPERMINT, YELLOW SUNFLOWER, CLOUDY CREAM.