LISAPLEX XTREME – NAJBOLJŠE CRAZY BARVE

Danes zelena, jutri vijolična? To je mogoče! Zahvaljujoč LISAPLEXTM XTREME, lahko vsak teden spremeniš barvo las! Na voljo je mnogo zabavnih kombinacij! Ne bojte se spremeniti vaše barve las!

Intenzivni in ekstremni efekti za vaš mladosten okus, ali nežne in pastelne mešanice z dodatkom PUREDIAMOND. Najboljši rezultati na laseh v 9 ali 10 tonu. Ne prekriva sivine. Nanesite na z brisačo osušene lase, brez dodajanja hidrogena. Na zdravih laseh in ob optimalnih pogojih barva zdrži do 8 pranj. Najbolj obstojni sta zelena in modra.

FAIRYGREEN, MYSTICBLUE, MOODYPURPLE, MADPINK, BOSSYRED, NAUGHTYORANGE, CHEEKYYELLOW, PUREDIAMOND

LISAPLEXTM Xtreme je profesionalna direktna barva za lase s kislim ph je idealna za ustvarjanje briljantnih, intenzivnih in dolgotrajnih barvnih rezultatov. Ustvarjanje unikatnih rezultatov je enostavno, saj se vsi odtenki lahko mešajo med seboj. Lahko jih uporabite bodisi za ustvarjanje intenzivnih “crazy” barv, bodisi jih mešate s Pure Diamond, da ustvarite bolj nežne in pastelne učinke. Formula je 100% brez amonijaka in obogatena z rastlinskim proteinskim kompleksom LISAPLEXTM, inovativno tehnologijo Lisap, ki neguje notranjost in zunanjost lasne strukture in zagotavlja lepe sijoče in negovane lase, hkrati pa krepi in dodaja mehkobo lasni strukturi. Priprava: LISAPLEXTM Xtreme se nanese direktno na lase, brez hidrogena ali aktivatorja. Vsebina: 60ml

Lisapov tehnični tim predstavlja recept s kombinacijo idealnih produktov, ki ne poškodujejo vaših las! S to kombinacijo lahko preprosto odstranite barvo in se pokažete z novo XTREME za vsako priložnost!

Recept 1:

– 15ML LINFA OLJE

– 1 VREČKA LINFA BOOSTER

– 10 DO 15ML HIDROGENA 10 VOL.

– 5ML LISAPLEXTH BONSAVER

KERAPLANT NATURE

Botanični laboratorij v kombinaciji s strokovnim znanjem oblikovanja las. Dve duši s skupnim smislom za raziskave usmerjene k rezultatom.

V Lisapovih razvojnih in raziskovalnih laboratorijih smo združili naravo in tehnologijo, za izdelavo inovativnih formul, ki temeljijo na aktivnih izvlečkih, pridobljenih iz rastlin, cvetov in naravnih surovin.