BLEACH & LIGHTS PRO TECH

BLEACH & LIGHTS PRO TECH

Je prašek za beljenje z visokim učinkom, idealen za popolno beljenje s folijo ali s termalnim papirjem, izdelava pramenov na glavnik, krtačo ali za beljenje celotne površine las. Zahvaljujoč R.P.P. TECHOLOGY jamči neverjetne učinke beljenja: beljenje do 7 odtenkov, dobro se oprime las, deluje dobro tudi na zahtevnih ali barvanih laseh, ima nežno kremasto strukturo. Rezultat: visok lesk in popolno beljenje, je ekstremno varen, pobeli lase hitro in edinstveno. Vsebina: 1000g
Uporabite specialni modri hidrogen 20/30/40 vol. (6/9/12%).


LINFA SCHIARENTE

2.2

LOSJON ZA SVETLENJE Z OLIVNIM OLJEM IN SLADKIM MANDELJEM

Zelo nežna formula, ustvarjena za dosego ultra nežnega svetlenja naravnih las do 4 tone, negovanje tretiranih las, neverjeten sijaj. Vsebuje olivno olje, zaradi mehčalnih in pomirjevalnih lastnosti, LINFA SCHIARENTE nahrani, omehča in zaščiti lase. Sladko mandljevo olje, z naravnimi hranljivimi in pomirjevalnimi lastnostmi nahrani in popravi suhe in poškodovane lase. Uporabite specialni modri hidrogen 20/30/40 vol. (6/9/12%).

2.21

LINFA SCHIARENTE BOOSTER

Posebni ojačevalec za svetljenje las za barvane lase, ki v kombinaciji z Linfo Schiarente in hidrogenom omogoča posvetlitev do 6 tonov brez da bi poškodoval vaše lase!


CONDITIONING COLOR REMOVER

2.3

CONDITIONING COLOR REMOVER

Odstranjevalec barve. Ne blanžira, barvo samo odstrani.