LISAPMED_splet

Z veseljem predstavljamo novo profesionalno linijo LISAPMED.

LISAPMED ščiti lasišče in lase v boju proti ušem, od preprečevanja do odstranitve uši in gnid.

LISAPMED je:

  • prijazen do otrok,
  • obogaten s čajevcem in certificiranimi ekološkimi eteričnimi olji limone in pomaranče,
  • obogaten z eteričnim oljem janeža,
  • popolnoma brez škodljivih snovi, silikonov (SLES in SLS), sulfatov, parabenov in barvil,
  • dermatološko testiran.

Popolna kombinacija dveh produktov:

LISAPMED aktivno pomirjujoč sprej.

Njegova posebej blaga formula obogatena z oljem čajevca (uničuje uši in gnide) in eteričnim oljem janeža (uši zaduši), tvori film na laseh ter se bori proti ušem in gnidam. Zmanjšuje srbenje.

LISAPMED čistilni šampon.

Njegova posebej blaga formula obogatena z oljem čajevca (uničuje uši in gnide) in BIO certificiranim eteričnim oljem pomaranče in limone, očisti lase in lasišče v globino, kjer se ustvari posebno negostoljubno okolje za uši in gnide. Zmanjšuje srbenje.

LISAPMED vsebuje:

ČAJEVEC: izvira iz Avstralije in se že od nekdaj uporablja za mnoge antibakterijske in antimikotične lastnosti ter zagotavlja pomembne antiparazitne učinke, ki popolnoma uničuje uši in gnide.

ETERIČNA OLJA

JANEŽ: izvira iz Grčije in Egipta. Uši zaduši.
LIMONA: limonino olje se pridobiva iz lupin plodov. Deluje antibakterijsko, antiseptično, antibakterijsko in ima čistilne lastnosti. Ustvarja občutek higiene in svežine.
POMARANČA:olje pomaranče se pridobiva iz lupin plodov. Ima protivnetne, antiseptične, protibakterijske in protiglivične lastnosti.

LISAPMED predstavlja dva preprosta načina zdravljenja:

Preventivno uporabite oba produkta enkrat na teden (po navodilih), po pregledu za ugotavljanje uši in gnid, z uporabo LISAPMED glavnika.

Zdravljenje z obema produktoma trikrat na teden (po navodilih), po pregledu za ugotavljanje uši in gnid, z uporabo LISAPMED glavnika.